The Garden Goddess, LLC
            Masonry Portfolio
                      
Page III
                 
In Good Shape..
This Wallingford property has been upgraded
and enhanced by the addition of a Vermont
granite retaining wall, brick covered concrete
steps, and revitalized landscaping.  A
lackluster entry has been transformed much
to the enjoyment of the owner.
His statements " I now have the
nicest entry in the
neighborhood" and " I am so
pleased. This came out better
then I envisioned it" also
pleased us!
The granite was handpicked
to match the beige color of the house and is
called "cottage stone". The bricks match one
of the textures in the brick frontspiece on the
house.  
All these details are part of the
artistic vision we bring to each and every
job.
Opening Page       Findhorn           Testimonials     2012-2011       2010-2008        2007-2003          Archive                    USA Gardens                Coe Memorial Park
                                                                                           Design            Design                Design             Portfolio                      Web Site                        Botanical Gardens
    
                          All images and content are the sole copyrighted materials of The Garden Goddess, LLC
                                                                       All rights reserved 2003-2013
                                                     The Garden Goddess, LLC    Masonry Portfolio Page III
                                                                 
Web Design: Gwenythe b. Harvey                                          
<Wanted, a stone pathway that
looked like it had been there for a
while.
    The Garden Goddess of Litchfield, Litchfield Gardens by The Garden Goddess LLC, New England Gardens by The Garden Goddess LLC
                                                                                                    Landscape Design and Landscape Development     
Before
Lots of construction
debris and huge
boulders were found
under the soil. The
arborvitates and any
other plants of value
were moved elsewhere.
The entry is welcoming
and the colors warm.
Before